nedelja, 27.12.2009

V torek 22. decembra 2009 smo se Vandrovke še zadnijč podale na hojo za zdravo življenje po poteh okoli Vrhnike. Vreme je bilo zelo slabo, deževno, vlažno in sneg se je že topil, zato so bile tudi luže pod našimi nogami velike. Ampak me pohodnice dobre volje se ne damo, z dežniki smo se napotile v naravo in bile dobro razpoložene. Sedemnajst dobrovljnih, dobro opremljene za deževno in vlažno vreme je korakalo po naših že znanih poteh.

Po dveh urah smo se okrepčale v bližnji gostilni, saj smo potrebovale topli čaj ali kavico. Tudi nekaj za prigrizniti nam je teknilo in ker je bil to zadnji pohod v tem starem letu smo dobile tudi skromna darilca, nekaj bonbončkov in nekatere pohodnice so spekle slastne sladkorčke, tako, da smo se malo posladkale. Bilo je prijetno  in veselo vzdušje, ob kuncu smo si zaželele veliko sreče v novem letu 2010 in, da bi tudi v prihajajočem letu tako veselo nadaljevale z našimi pohodi.

V Novem letu 2010, pa želimo tej spletni strani vse najboljše, veliko poslovnih uspehov in si želimo, da bi naše članke še naprej objavljali .Lepe želje tudi vsem bralcem seniorji.info.
Istočasno želimo vsem pohodnikom po širni Sloveniji veliko zdravja, dobre volje in veliko dobrih pohodov.

S  r  e  č  n  o !  Vandrovke  iz vrhnike

Zapisla in foto:  Fani Šurca