sobota, 4.7.2009

Čas opravi svoje delo in zbeži……..

Tudi me Vandrovke smo opravile svoje delo. V zimsko pomladni sezoni je tudi za nas čas prav hitro minil  in že je tu poletje in lepa torkova doživetja so samo še spomini. Na pohode smo hodile vsak torek in letos do konca junija smo se družile 36 torkov.

Velikokrat nas je spremljalo slabo  snežno,deževno vreme, ampak me smo kar vztrajale, saj za dežjem posije sonce in res, ko je prišel mesec maj in junij nam je bilo tudi vroče in je že prijala hladna senca. Veliko smo pohajale po okolici Vrhnike in odkrivale nove poti in hodile po starih poteh ali pa smo se z avtobusom  odpeljale do bližnjega kraja in potem peš nadaljevale pot.

Lepo doživetje je bilo, ko smo se podale na prečudovito  Koreno, prečesale smo tudi Lesno Brdo kjer smo si ogledale Kuclerjev kamnolom, vandrale smo po Zaplani nad Vrhniko kjer je lepa narava in spoznavale pomladne cvetlice, lepo doživetje je bilo tudi na Grmadi in še bi lahko naštevale.

Sedaj je čas počitnic, čas novih doživetij in nabiranje moči za jesensko sezono. Prvega septembra se spet dobimo na istem mestu in ob isti uri in pred nami so nova doživetja.

Upamo, da smo za svoje zdravje naredile veliko dobrega, saj gibanja ni nikoli dovolj. Vsem seniorjem in vsem tistim, ki prebirajo to spletno stran želimo prijetne, vesele in varne počitnice in priporočamo veliko gibanja.

Besedilo in fotografije: Fani Šurca