sreda, 29.6.2011

Vesela družba Vandrovk se spet oglaša in pozdravlja vse ljubitelje pohodništva in narave. V torek, 28. junija 2011 smo se zadnjič sestale in podale na zadnji pohod – seveda, da boste prav razumeli, zadnjič v tej  zimsko, jesensko in pomladni sezoni.

Pred nami sta dva meseca brezskrbnih počitnic in priprava na nove pohode, ki se jih že v naprej veselimo. 43 pohodov smo opravile od začetka septembra 2010 do konca junija 2011.

Poti so nas vodile po naši bližnji in tudi malo oddaljeni okolici naše lepe Vrhnike. Zelo rade se družimo in raziskujemo prelepo naravo, ki nas navdihuje, sprošča in pomirja v vsakem letnem času, pa naj bo to ostra zima ali vroče poletje.

V času počitnic si bomo nabrale malo pohodniških moči za prelepe jesenske sprehode, ko se bo narava odela v prelepe jesenske barve in nas razvajala in nam dajala novih moči. Veselimo se hoje po šelestečem listju in gozdne dobrote se bodo kar same ponujale.

Jutranja meglica nas bo osvežila in prebudila in nas popeljala v jesenske dopoldneve. Spet se nam bo pridružila kakšna nova pohodnica, lepo jo bomo sprejele in število članic bo preseglo 30 pohodnic. Vsaka nova članica, ki se nam pridruži se v naši družbi dobro počuti.

Vsem pohnikom širne Slovenije želimo vesele, varne in razgibane počitnice in jeseni se začnemo spet oglašati na naši spletni strani za starejše. SREČNO !!

Zapisala in foto:  Fani Šurca