nedelja, 26.10.2014

«Za nami je deset let druženja, prijateljevanja, raziskovanja, spoznavanja naše lepe dežele, zdravega gibanja v naravi, premagovanja ovir, vživljanja v skupino in podrejanja njej, zato je deset letnica pravi razlog za praznovanje«, je v uvodu poudarila pobudnica in vodja planinske skupine, organizatorica pohodov in predsednica DU Vrhnika, Elica Brelih.

Pohodnice in pohodniki smo se odločili, da bomo na prireditvi razdelili  vsebinsko in slikovno zelo bogat Zbornik in spominsko darilce. Vsem, ki so se 10 let neprekinjeno udeleževali pohodov, pa podelili srebrna priznanja.

Na prireditvi, ki so se je udeležili tudi tisti, ki so morali zaradi zdravstvenih razlogov zapustiti naše vrste, so bili tudi predstavniki skupine Sončki, Vandrovke in Barjani, predsednik PD Vrhnika in župan.

V kulturnem  programu so sodelovali kvartet Raskovec, pohodnica Marta, Smiljan , Karli, Janez Medic, Milan in Barbara ter  po en predstavnik ostalih skupin.

Prireditev je zelo domiselno povezovala naša Ana.

V drugem delu pa smo si zaželeli obuditi spomine na cvetje, ki smo ga srečevali na naših poteh, zato je vodnica Sonja Zalar Bizjak pripravila predavanje, ki smo si ga z zanimanjem ogledali.

Na koncu je bil ponujen še prigrizek, ki se je v dobri družbi ob klepetu prav prilegel.

Hvala vsem sodelujočim in donatorjem.

Skupina Zimzeleni